Scroll downScroll down

Bradbury

Колекција инспирирана од футуризмот, која ќе ви даде чувство дека сте на вистинскиот пат и сигурно чекорите кон иднината. Изработена според препознатливата врвна технологија, со  надградена дизајнерска убавина, оваа линија претставува своевиден портал кон модерниот свет.  Моделите збогатени со INOX SUPER MIRROR со фин и модерен сензибилитет не само што го редефинираат просторот, туку и ни овозможуваат влез во една сосема поинаква димензија.