Scroll downScroll down

Clarke

Поставена на основата на традиционалниот дух на Microdel, со својата исклучителност, незаменлива прецизност, убавина и шарм, колекцијата SUPER NOVA или CLARKE претставува симбол на дизајнот и технологијата во изработката на лифтови. Колекцијата нуди голем избор на модели сега збогатени со стаклени ѕидови со фин и модерен сензибилитет, со избор на повеќе нијанси. Со својата естетика и дизајн, надградениот модел уште повеќе ја истакнува желбата за напредок, за откривање на иднината, и на тој начин ги надминува очекувањата на модерниот животен стил.