Scroll downScroll down

Vonnegut

Линија создадена според врвна технологија и дизајн, која од перспектива на сегашноста ја проектира иднината и чија цел е да ја истакне мултидимензионалноста на просторот и да ни создаде чувство дека посегнуваме кон нови димензии и простори. Синоним за беспрекорност, луксуз и врвен дизајн по сите основи. Достапна во повеќе различни бои, оваа серија има за цел да биде во чекор со сите оние што размислуваат далеку во иднината